Meniu
Cosul tau

Termeni si conditii

Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului SENORITA FASHION

 

SENORITA FASHION este o societate comerciala organizata in conformitate cu legislatia din Romania si cu legislatia Uniunii Europene si care activeaza pe piata de online fashion, oferind o selectie unica de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare pentru barbati si femei de la Branduri de Top.

SITE-ul www.senoritafashion.ro, denumit in continuare “senoritafashion.ro”, este administrat de societatea comerciala MODELLO CLOTHING S.R.L. (denumita in continuare «SENORITA FASHION» sau «COMPANIA»), cu sediul social in Sat Ostratu, Comuna Corbeanca, Strada Pădurii nr. 15, Cartierul Paradisul Verde, Camera 2, Județul Ilfov, având CIF 38583548 si Numar de ordine in Registrul Comertului Ilfov: J23/6109/11.12.2017 si Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC J23/6109/2017.

Navigarea pe SITE-ul “senoritafashion.ro” urmata de plasarea unei COMENZI echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea DOCUMENTULUI Termeni si Conditii de Utilizare de catre orice CLIENT.

SENORITA FASHION isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment CONTINUTUL acestui SITE, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, notificand CLIENTUL prin afisarea pe SITE a ultimei actualizari. Orice modificari care afecteaza intr-o masura semnificativa CLIENTUL in relatie cu SENORITA FASHION sau eventuale modificari aduse activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale CLIENTULUI, pot fi notificate acestuia sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afisat pe website.

Prezentul DOCUMENT Termeni si Conditii se aplica COMENZILOR efectuate exclusiv prin intermediul SITE-ului www.SENORITA FASHION.ro, astfel cum acestea sunt publicate la acel moment pe SITE.

1. Definitii

CONTINUT are urmatoarea definitie reprezentand:

- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic (laptop, tableta, smartphone);

- CONTINUTUL oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre SENORITA FASHION prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SENORITA FASHION UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

- informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de SENORITA FASHION intr-o anumita perioada;

- informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SENORITA FASHION are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

- date referitoare la compania SENORITA FASHION, sau alte date privilegiate ale acesteia;

- CONT ansamblu de informatii solicitate de SENORITA FASHION, accesate printr-o adresa de e-mail si o parola, care permit CLIENTULUI accesul la produsele disponibile pe SITE, transmiterea COMENZII/COMENZILOR si care contine informatii despre CLIENT si istoricul acestuia in SITE (comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.)

CLIENT, persoana fizica sau persoana juridica care a plasat cel putin o comanda pe SITE;

CAMPANIE, actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul SITE-ului si a paginii de Facebok a Companiei sau a paginii din alte retele de socializare, un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre SENORITA FASHION;

CONTRACT LA DISTANTA conform legii, reprezinta orice contrat incheiat intre SENORITA FASHION si CLIENT fara prezenta fizica simultana a celor doua parti, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta;

COMANDA reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre SENORITA FASHION in calitate de VANZATOR si CLIENT prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau SERVICII efectuand plata acestora.

CONFIRMAREA COMENZII reprezinta un e-mail automat primit de catre CLIENTUL care a plasat o comanda pe SITE, si care contine detaliile comenzii plasate cu privire la caracteristicile produsului(lor) comandat(e) si a pretului achitat in functie de modalitatea de plata aleasa de CLIENT. Confirmarea comenzii reprezinta din punct de vedere legal, momentul incheierii contractului intre SENORITA FASHION si CLIENT si respectiv acceptarea comenzii de catre SENORITA FASHION;

COS DE CUMPARATURI – sectiune din CONT care permite UTILIZATORULUI/CLIENTULUI sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care produsele nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin plasarea COMENZII, UTILIZATORUL/CLIENTUL va beneficia de serviciul oferit de catre SENORITA FASHION de urmarire a produselor prin primirea de COMUNICARI COMERCIALE din partea acesteia.

DOCUMENT prezentele Termeni si Conditii de utilizare;

NEWSLETTER/ALERTA (COMUNICARI COMERCIALE) mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre SENORITA FASHION intr-o anumita perioada;

WEBSITE/SITE reprezinta SITE-ul localizat la adresa www.senoritafashion.ro;

SERVICIU, reprezinta serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe sectiunile public disponibile ale SITEULUI, prin acordarea posibilitatii CLIENTILOR de a contracta produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (spre exemplu telefonic);

TRANZACTIE incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/prestarea unui serviciu de catre SENORITA FASHION CLIENTULUI, inclusiv prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SENORITA FASHION, indiferent de modalitatea de livrare aleasa;

UTILIZATOR Persoana fizica (sau juridica) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin folosirea unui mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.), nu detine un CONT si nu a plasat nicio COMANDA pe SITE.

VANZATOR este societatea comerciala MODELLO CLOTHING S.R.L., avand Cod Unic de Inregistrare 38583548.

 

2. General

2.1. Prin folosirea SITEULUI/CONTINUTULUI/SERVICIULUI, UTILIZATORUL sau CLIENTUL este responsabil pentru consecintele care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, UTILIZATORUL sau CLIENTUL raspunde pentru orice dauna materiala, intelectuala, electronica sau de orice alta natura produsa SITEULUI, CONTINUTULUI, SERVICIULUI, SENORITA FASHION sau oricarui tert cu care SENORITA FASHION are incheiat un contract valabil, in conformitate cu legislatia in vigoare.

2.2. In cazul in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul manifestat pentru prezentul DOCUMENT care reglementeaza cadrul activitatii comerciale a SENORITA FASHION in relatie cu acesta:

2.2.1. UTILIZATORUL sau CLIENTUL are dreptul de a transmite o solicitare scrisa, informand SENORITA FASHION ca nu este de acord cu: accesul la SITE/CONTINUT/SERVICIU, alte servicii sau produse oferite de SENORITA FASHION prin intermediul SITE-ului, primirea newslettere-lor/alertelor de orice fel si/sau comunicarilor din partea SENORITA FASHION de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc). SENORITA FASHION va raspunde CLIENTULUI in cel mult o luna de la data primirii solicitarii, in functie de solicitarea transmisa, complexitatea acesteia si posibilitatea legala de a o realiza, in acord cu CLIENTUL.

22.3. CLIENTUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau de a accepta DOCUMENTUL, in forma disponibila in acel moment.

2.4. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.3, CLIENTUL poate contacta SENORITA FASHION, sau poate sa foloseasca legaturile din CONTINUTUL accesat pe SITE-ul SENORITA FASHION destinate acestui scop.

2.5. CLIENTUL nu poate sa anuleze o comanda aflata in curs de livrare, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Comenzilor neonorate fata de SENORITA FASHION. Prezentul articol nu contravine dispozitiilor referitoare la dreptul de retragere al CLIENTULUI din contractul la distanta incheiat cu SENORITA FASHION.

2.6. In cazul in care CLIENTUL a achitat contravaloarea comenzilor plasate, inainte de livrarea de catre SENORITA FASHION a produselor comandate si isi revoca acordul exprimat cu privire la conditiile prezentului DOCUMENT in cursul derularii unei Comenzi, CLIENTUL poate indica motivele revocarii acordului sau, urmand a stabili impreuna cu SENORITA FASHION modalitatea optima de solutionare a respectivei situatii. Daca in urma revocarii acordului, CLIENTUL solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, SENORITA FASHION le va anula, urmand ca in termenul prevazut de lege a restitui CLIENTULUI sumele achitate.

2.7. Acest SITE este adresat UTILIZATORILOR persoane fizice care au implinit cel putin 16 ani si care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si nu au fost suspendati sau inlaturati de catre SENORITA FASHION, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila numai persoanelor cu domiciliul in Romania sau care indica in mod expres catre SENORITA FASHION o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei a produselor comandate. Devenind CLIENT, SENORITA FASHION va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate.

 

3. CONTINUT

3.1. CONTINUTUL, astfel cum este definit mai sus, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau CONTINUT multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a SENORITA FASHION sau a administratorului acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de SENORITA FASHION, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care reprezinta dreptul de autor al SENORITA FASHION asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, in lipsa acordului exprimat in mod expres de catre SENORITA FASHION sau de catre administratorul acestuia.

3.3. Orice CONTINUT la care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prevederilor prezentului DOCUMENT, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SENORITA FASHION si CLIENT care poate deroga in tot sau in parte de la prevederile prezentului DOCUMENT, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SENORITA FASHION cu referire la acel CONTINUT.

3.4. CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUT numai in scopuri personale sau non-comerciale, precum si in relatie directa cu SENORITA FASHION, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI si cu legislatia in materie si numai cu acordul scris prealabil al SENORITA FASHION. SENORITA FASHION nu este responsabila pentru modalitatea in care CLIENTII sau alte terte parti (societati comerciale, parteneri sau companii media) utilizeaza CONTINUTUL fara instiintarea si acrodul prealabil al SENORITA FASHION.

3.5. In cazul in care SENORITA FASHION confera UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau altui tert interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care acestia au sau pot obtine acces, dreptul de utilizare vizeaza numai respectivul CONTINUT sau parti ale acestuia, atata timp cat CONTINUTUL sau partile acestuia exista si numai in cadrul perioadei definite in acord si in limitele acordului. Existenta unui acord de utilizare incheiat in mod expres de catre SENORITA FASHION cu un tert, un UTILIZATOR sau CLIENT, nu reprezinta un angajament contractual din partea SENORITA FASHION pentru respectivul tert, UTILIZATOR sau CLIENT care obtine acces la CONTINUT sau la anumite sectiuni ale SITE-ului, in sensul in care SENORITA FASHION are dreptul de a modifica, actualiza sau completa in orice mod si in orice moment SITE-ul sau oricare dintre sectiunile acestuia, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun CONTINUT transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare a SITE-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea SENORITA FASHION si/sau al unui angajat al acesteia din urma care a mijlocit transferul de CONTINUT (daca este cazul).

3.7. Este interzisa orice utilizare a CONTINUTULUI SITE-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul DOCUMENT sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. Incalcarea prezentei sectiuni, confera dreptul SENORITA FASHION de a intreprinde masurile legale care se impun impotriva utilizarii nepermise a CONTINUTLUI SITE-ului, in vederea repararii potentialelor prejudicii materiale si de imagine aduse Companiei SENORITA FASHION.

3.8. Postarea de catre dvs. pe SITE sau pe paginile retelelor de socializare ale SENORITA FASHION, nu constituie o derogare a acesteia de la un drept asupra sau in legatura cu SITE-ul. In afara celor acordate in mod expres in prezentul document, nu dobanditi niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu SITE-ul.

3.9. Toate programele software utilizate in acest SITE, CONTINUTUL si elaborarea acestor softuri precum si softul in totalitate, sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afisarea sau executarea CONTINUTULUI acestui SITE nu este permisa fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al SENORITA FASHION si/sau a administratorului acestuia.

3.10. Cu exceptia unor prevederi contrare, SITE-ul, inclusiv tot CONTINUTUL acestuia cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT, sunt protejate de normele privind drepturile de autor si de alte legi aflate in vigoare la nivel national sau European din domeniul proprietatii intelectuale si reprezinta proprietatea SENORITA FASHION si a administratorului de drept al acestuia.

3.11. CONTINUTUL poate fi modificat oricand de catre SENORITA FASHION, imaginile, design-ul, textul, grafica, logourile, clipurile audio precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT avand caracter de sugestie de prezentare.

 

4. Drepturile de proprietate Intelectuala

4.1. CONTINUTUL SITE-ului, respectiv imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este in totalitate proprietatea SENORITA FASHION si a furnizorilor autorizati ai acestuia in confomitate cu Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SENORITA FASHION a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

4.2. SENORITA FASHION poate oferi UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit CONTINUT al SITE-ului. Acest acord se aplica strict pentru CONTINUTUL/CONTINUTURILE definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor CONTINUTURI, fara a putea utiliza alte CONTINUTURI ale SITE-ului. Utilizarea pe SITE a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva SENORITA FASHION nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea CONTINUTULUI existent pe SITE.

 

5. Contact

5.1. SENORITA FASHION publica pe SITE, datele sale de identificare si contact actualizate, spre informarea UTILIZATORILOR sau a CLIENTILOR.

5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al link-urilor existente in acelasi scop pe SITE, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Companiei SENORITA FASHION sa il contacteze prin orice mijloc disponibil si mutual agreat, exclusiv in scopul comercial declarat si in vederea realizarii acestui scop, inclusiv prin accesarea mijloacelor electronice, respectiv posta electronica sau telefon mobil (e-mail, SMS).

5.3. Accesarea SITE-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SENORITA FASHION se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI. Astfel, SENORITA FASHION va contacta CLIENTUL, pentru primirea informatiilor si sau a notificarilor in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe SITE, pentru executarea contractului la care CLIENTUL este parte sau pentru a raspunde unei solicitari legate de un Contract aflat in desfasurare sau incheiat, ori pentru a oferi informatii despre o comanda plasata pe website sau in curs de a fi plasata, sau despre intentia de retur notificata de CLIENT sau despre un retur deja realizat.

5.4. Pentru alte scopuri in care SENORITA FASHION utilizeaza in mod electronic datele de contact ale CLIENTULUI, cum ar fi in scopuri de marketing direct si promotionale, SENORITA FASHION va solicita consimtamantul CLIENTULUI. Pentru mai multe informatii puteti accesa Politica de confidentialiate

5.5. SENORITA FASHION isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/SERVICIILE prezente pe SITE sau cu un contract incheiat cu un CLIENT, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc). Fac exceptie de la anteriorul paragraf solictarile in legatura cu activitatile de prelucrare a datelor personale de catre companie, astfel cum este prevazut in cadrul Politicii de confidentialitate de pe SITE.

 

6. Newslettere si alerte

6.1. In momentul in care UTILIZATORUL isi creaza un CONT pe SITE sau va accesa SERVICIILE sau produsele SENORITA FASHION prin intermediul SITE-ului, vom solicita exprimarea consimtamantului prealabil cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea SENORITA FASHION, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre CLIENT poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 6.3.

6.2. Datele preluate de la CLIENT, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot fi folosite de catre SENORITA FASHION in limitele Politicii de confidentialitate si a acordului prealabil exprimat de catre CLIENT.

6.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre dumneavoastra se poate exprima in orice moment prin:

6.3.1. Folosirea legaturii special destinate din cadrul CONTINUTULUI oricaror newslettere si/sau alerte primite sau apeland numarul de telefon 0722 262 854

6.3.2. Folosirea optiunilor disponibile in CONTUL de CLIENT, pentru modificarea acceptului sau primirii de newslettere si/sau alerte;

6.3.3. Contactarea SENORITA FASHION, utilizand instrumentele disponibile pe SITE la sectiunea “Contact”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

6.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul acordat in general pentru prevederile prezentului DOCUMENT.

6.5. SENORITA FASHION isi rezerva dreptul de a selectiona CLIENTUL care si-a exprimat anterior acordul de a primi newsletter si/sau alerte in vederea trimiterii acestor comunicari comerciale, cat si dreptul de a elimina justificat din baza sa de date orice CLIENT. In acest caz, CLIENTUL se poate adresa SENORITA FASHION pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa in sensul prezentului articol sau va primi o informare cu privire la masurile intreprinse de SENORITA FASHION si motivatia acestora.

6.6. SENORITA FASHION nu va include in newslettere si/sau alertele transmise CLIENTULUI, nici un alt fel de material publicitar sub forma de CONTINUT care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SENORITA FASHION, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 

7. Politica de confidentialitate

Prin utilizarea SITE-ului, se considera ca ati citit cu atentie Politica de Confidentialitate a SENORITA FASHION. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul SITE-ului www.senoritafashion.ro, vi se va solicita in mod expres sa acceptati aceasta politica.

Pentru vizualizarea Politicii de Confidentialitate a SENORITA FASHION accesati prezentul LINK: Politica de confidentialitate  aplicabila SENORITA FASHION.

8. Politica de vanzare online

8.1. Accesul la SERVICIU

8.1.1. Accesul la SERVICIU este permis oricarui UTILIZATOR care detine un cont activ sau isi creeaza un Cont.

8.1.2. Pentru a i se permite accesul la SERVICIU, UTILIZATORUL va trebui sa accepte prevederile prezentului DOCUMENT.

8.1.3. SENORITA FASHION isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI la SITE, la SERVICIILE aferente si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, precum si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe SITE, accesul si existenta Contului CLIENTULUI ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel SENORITA FASHION sau CLIENTII acesteia. Orice actiune de restrictionare sau excludere a unui CLIENT se va efectua cu respectarea prevederilor art. 6.5.

8.1.4. Un CLIENT poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi CLIENTI.

8.1.5. In situatia in care SENORITA FASHION constata neregularitati si/sau incalcari de orice fel ale prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii Companiei, SENORITA FASHION isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul CLIENTULUI la CONTINUT sau SERVICIU, cu respectarea prevederilor art. 6.5 cu privire la notificarea CLIENTULUI.

8.2. Modalitati de plata

Pentru achizitionarea produselor existente pe SITE-ul SENORITA FASHION, punem la dispozitia clientilor nostri urmatoarele Modalitati de plata, disponibile accesand urmatorul LINK: MODALITATI DE PLATA.

 

8.3. Produse si SERVICII

8.3.1. SENORITA FASHION poate publica pe SITE informatii despre produse, SERVICII si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SENORITA FASHION are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

8.3.2. Tarifele afisate pe SITE taiate de o linie semnifica ultimul pret la care produsul a fost comercializat in spatii comerciale fara a fi practicat discount pentru produsul respectiv. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

8.3.3. Preturile vor fi afisate in moneda nationala LEI la fel si reducerile de pret, iar moneda de referinta pentru calculul, plata si facturarea produselor comandate, va fi moneda locala LEU.

8.3.4. In eventualitatea plasarii unei comenzi folosind un card in moneda EUR sau o alta moneda internationala, banca emitenta a cardului dumneavoastra poate opera conversia in lei a sumei achitate pentru produsele achizitionate de pe SITE, existand posibilitatea ca banca dumneavoastra sa perceapa un comision de schimb valutar. Astfel, va revine obligatia de a va informa cu privire la existenta unui astfel de comision inainte de a plasa o comanda pe SITE. SENORITA FASHION nu este raspunzatoare pentru lipsa de informare a CLIENTILOR sai. Pentru clarificare, in cazul platilor online, SENORITA FASHION nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a cardului difera de moneda LEU. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

8.3.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, SENORITA FASHION va debita contul curent al CLIENTULUI cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. SENORITA FASHION nu poate sa factureze persoane juridice vand in vedere ca produsele pot fi comandate exclusiv de catre persoanele fizice.

8.3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau SERVICIILOR disponibile pe SITE, pe pagina de Facebook a Companiei sau pe paginile companiei din cadrul altor retele de socializare (imagini statice/bannere de campanie/imagini dinamice/prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SENORITA FASHION, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

8.3.7. In descrierea produselor si/sau SERVICIILOR, SENORITA FASHION isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

8.4. Comanda

8.4.1. CLIENTUL poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe SITE, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una din modalitatile de plata indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care CAMPANIA este activa si exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a produsului respectiv. In cazul in care produsul adaugat in cosul de cumparaturi, nu se mai afla in stoc, va vom anunta in momentul in care accesati cosul de cumparaturi despre noul status al produsului selectat. 

8.4.2. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

8.4.3. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca SENORITA FASHION il poate contacta, prin orice mijloc disponibil / agreat de SENORITA FASHION si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

8.4.4. SENORITA FASHION poate denunta unilateral comanda efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

8.4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;

8.4.4.2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SENORITA FASHION, in cazul platii online;

8.4.4.3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete conducand la imposibilitatea finalizarii sau procesarii comenzii sau sunt incorecte;

8.4.4.4. activitatea CLIENTULUI pe SITE poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel SENORITA FASHION si/sau partenerii acestuia;

8.4.4.5 realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate.

8.4.5. CLIENTUL poate renunta la o comanda efectuata, in conditiile prevazute in cadrul art. 11 din Ordonanta de Urgenta Guvernamentala nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor din cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

8.4.6. In cazul in care CLIENTUL renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata folosind un card bancar si in care banca emitenta a cardului CLIENTULUI a virat sumele achitate in contul SENORITA FASHION, suma aceasta va fi returnata de catre SENORITA FASHION nu mai tarziu de 14 zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta despre intentia de renuntare a CLIENTULUI la comanda si in orice caz, dupa primirea produsului returnat. Pentru rambursara de catre SENORITA FASHION a sumelor achitate, se vor folosi aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de CLIENT pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care CLIENTUL a fost de acord cu o alta modalitate de plata, indicata expres in scris de catre acesta.

8.4.7. In cazul in care un produs comandat de catre CLIENT, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre SENORITA FASHION, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul acestuia contravaloarea produselor, in termenul prevazut la art. 8.4.6, calculat de la data la care SENORITA FASHION a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract (consulta Politica de Retur din cadrul art. 11).

8.4.8. In cazul in care CLIENTUL solicita anularea unei comenzi achitate cu cardul, se vor aplica conditiile prevazute dreptului de retragere din cadrul capitolului Politica de retur . Dupa plasarea comenzilor, acestea nu pot fi modificate de catre CLIENT.

8.4.9. In cazul in care CLIENTUL a operat o modificare a comenzii conform art 8.4.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/SERVICIILOR comandate initial, SENORITA FASHION va returna in contul CLIENTULUI suma reprezenatand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 14 zile de la data la care SENORITA FASHION a luat la cunostinta despre acest fapt.

8.4.10. Detaliile de livrare ale produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar al livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SENORITA FASHION, cu exceptia obligatiilor de a livra podusele comandate in cadrul termenului legal de 30 de zile de la data incheierii contractului la distanta.

8.4.11. In cazul in care un CLIENT isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe SITE, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre CLIENT dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact noile date modificate corespunzator.

8.4.12. SENORITA FASHION depune toate eforturile necesare in vederea acordarii unor informatii corecte cu privire la pretul si caracteristicile produselor afisate pentru comercializare pe WEBSITE. Totusi, in mediul digital, erorile de sistem pot sa apara in orice moment, fara a fi generate de SENORITA FASHION si nu pot fi intotdeauna contolate de companie. Erorile de sistem pot sa afecteze buna functionare a WEBSITEULUI, aducand modificari preturilor sau caracteristicilor produselor, care pot sa fie afisate eronat. In cazul inregistrarii unei comenzi avand un pret derizoriu fata de pretul real al produsului respectiv, SENORITA FASHION are dreptul de a nu onora comanda respectiva, pe care o va anula, cu informarea ulterioara a CLIENTULUI. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate (culoare, marime), SENORITA FASHION va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate la momentul plasarii comenzii. Astfel, SENORITA FASHION nu poate fi trasa la raspundere pentru erorile de sistem care nu sunt generate de actiunile sale, solicitand astfel CLIENTILOR sai abordarea unei condiuite de buna credinta, intelegere si cooperare cu si fata de SENORITA FASHION

8.5. Contract si finalizare

8.5.1. SENORITA FASHION va include in coletul expediat catre CLIENT, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/SERVICIILOR de catre CLIENT. Suplimentar, SENORITA FASHION poate include in colet materiale publicitare pentru a-si promova propriile produse sau campanii (sau ale unor terti parteneri) precum si cadouri destinate fidelizarii CLIENTILOR.

8.5.2. SENORITA FASHION va facilita informarea CLIENTULUI asupra stadiului de procesare in care se afla comanda sa.

8.5.3. Contractul la care se adauga documentele SENORITA FASHION care atesta livrarea catre CLIENT a produselor contractate de acesta, devine un contract onorat.

8.6. Transport

8.6.1. Livrarea catre CLIENT a produselor/SERVICIILOR achizitionate, este efectuata prin intermediul unei/unor firme de curierat rapid. Firma/firmele de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale CLIENTULUI SENORITA FASHION, exclusiv pentru prestarea SERVICIILOR de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul Companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii de Utilizare a website-ului SENORITA FASHION. De asemenea, potentialii terti parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea SERVICIILOR de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale CLIENTILOR SENORITA FASHION, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii de utilizare a website-ului SENORITA FASHION, prin incheierea cu companiile de curierat a unor Acorduri de prelucrare a datelor personale. In acest sens, firma de curierat poate contacta CLIENTII SENORITA FASHION prin orice mijloc de comunicare agreat contractual (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol. SENORITA FASHION are incheiate parteneriate cu comapnii de curierat care asigura livrarea pe teritoriul Romaniei, dar si cu companii de curierat care asigura livrarea pe teritoriul Uniunii Europene.

8.6.2. Livrarea se va efectua in medie in 5-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, nu mai tarziu de 3-4 saptamani de la plasarea unei comenzi de catre CLIENT si confirmarea comenzii de catre SENORITA FASHION. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, SENORITA FASHION va informa CLIENTUL prin e-mail, cu aplicarea prevederilor art. 8.4.7.

8.6.3. Toate produsele comercializate pe www.senoritafashion.ro sunt livrate pe teritoriul Romaniei sau in state din cadrul Uniunii Europene.

8.6.4. Costurile de livrare sunt suportate de catre CLIENT indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete, cu exceptia cazurilor in care costurile livrarii sunt suportate de catre SENORITA FASHION in cadrul unei promotii sau a unei campanii de fidelizare sau promovare.

8.7. Calitate si garantii

8.7.1. Daca este cazul, fiecare produs comercializat de SENORITA FASHION, beneficiaza de termenul de garantie mentionat dupa caz, in certificatul de garantie al produsului si cu respectarea intocmai a Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata si actualizata. Detalii despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Informatii cu privire la Termenii si Conditiile de garantie SENORITA FASHION sunt disponibile in cadrul sectiunii Garantie sau sub forma unei brosuri sau a unui document, introduse in fiecare colet. Niciun CLIENT nu poate solicita o garantie extinsa in alti Termeni si alte Conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de SENORITA FASHION este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea de catre SENORITA FASHION a documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului.

Fiecare produs comercializat de SENORITA FASHION beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederii de mai sus, inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare CLIENT poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. De asemenea, CLIENTUL beneficiaza de termenele prevazute in cadrul Capitolului V din Legea 449/2003.

8.7.2. In cazul in care SENORITA FASHION nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, la data la care SENORITA FASHION ia la cunostinta despre acest caz.

8.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 8.6.2, SENORITA FASHION va informa CLIENTUL prin e-mail si poate agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, CLIENTUL poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. CLIENTUL are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre SENORITA FASHION a unui raspuns din partea CLIENTULUI in termenul precizat, va fi considerat un accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care CLIENTUL isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anularea comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, SENORITA FASHION va inapoia sumele platite conform art. 8.4.7.

 

9. Campaniile promotionale

9.1. Codurile promotionale

SENORITA FASHION poate oferi coduri promotionale prin organizarea unor promotii valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere al codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Codurile promotionale se aplica produselor expres indicate. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii COMENZII si nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea COMENZII dupa ce aceasta a fost plasata.

Intr-o COMANDA poate fi folosit un singur cod promotional, avand in vedere ca pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi COMANDA. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel in cadrul conditiilor de desfasurare a promotiei. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv din culpa exclusiva a SENORITA FASHION, CLIENTUL are dreptul de a solicita reactivarea codului promotional respectiv, exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa  contact@modareana.ro urmand a transmite informatiile solicitate de SENORITA FASHION in vederea reactivarii codului promotional. Codul promotional se reactiveaza pentru o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.

Promotiile desfasurate pe SITE-ul www.senoritafashion.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe SITE, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unui voucher procentual, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.

www.senoritafashion.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza, acestea fiind publicate exclusiv pe SITE. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe SITE, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. 

9.2. Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale organizate de senoritafashion.ro, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe SITE, semnalizare in magazine, etc). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

9.3. Vouchere/cupoane/coduri promotionale

9.3.1. Prevederi generale

Voucher reprezinta un cod promotional, respectiv un cupon promotional. Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.

Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.

Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte SERVICII, cu exceptia cazului in care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, SENORITA FASHION nu poate comercializa produse cu valoare zero.

CLIENTUL va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.

Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe SITE-ul www.senoritafashion.ro. 

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.

Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe SITE-ul www.senoritafashion.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

9.3.2. SENORITA FASHION stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul SITE-ului propriu sau pe paginile oficiale din reteaua de socializare Facebook sau alte retele de socializare pe care Modarea are detine o pagina de companie, precum si la cerere la sediul social al Companiei.

Comenzile care respecta in totalitate regulile de participare ale concursului cu premii, promotiei sau a campaniei vor fi luate in considerare pentru acordarea premiului sau beneficiului aferent. Comenzile care contin vouchere de discount sau vouchere valorice nu pot fi cumulate cu alte comenzi.

SENORITA FASHION poate anula o promotie fara o notificare prealabila din motive independente de vointa acestuia, cum ar fi defectiuni tehnice aparute in sistem sau defectiuni de natura software/hardware, urmand a informa CLIENTUL in cel mai scurt timp posibil despre motivul care a cauzat anularea promotiei sau campaniei respective.

Voucherele de discount provenite din aceeasi campanie promotionala nu se cumuleaza, aplicandu-se un singur discount/comanda.

9.3.3. Conditii de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admite utilizarea mai multor vouchere de pe o adresa de IP sau de pe aceeasi adresa IP.

Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si CLIENT/UTILIZATOR/USER).

Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in prezentul document, in e-mailul de oferire a voucherului si in contul de UTILIZATOR sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. SENORITA FASHION isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu informarea ulterioara a CLIENTILOR si respectarea drepturilor CLIENTILOR care sunt deja in posesia unor vocuchere valide si obtinute in mod legal. Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care CLIENTUL s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre CLIENT nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.

Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie.

Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.

In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte SERVICII.

Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

9.3.4. Anulare, refuz, retur comanda

In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, CLIENTULUI i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. SENORITA FASHION nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate care fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. CLIENTULUI i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

10. Returul produselor

Pentru vizualizarea regulilor aplicabile returului produselor comandate, accesati Politica de retur  aplicabila SENORITA FASHION.  

 

11. Frauda

11.1. SENORITA FASHION nu solicita UTILIZATORULUI sau CLEINTULUI prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

11.2. UTILIZATORUL sau CLIENTUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

11.3. SENORITA FASHION declina orice responsabilitate, in situatia in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este reprezentant al SENORITA FASHION sau ca reprezinta interesele acesteia din urma.

11.4. UTILIZATORUL sau CLIENTUL va informa SENORITA FASHION asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

11.5. SENORITA FASHION nu promoveaza SPAM-ul. Orice CLIENT care a furnizat explicit adresa sa de email pe SITE poate opta pentru dezactivarea Contului de CLIENT aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 6.3. din prezentul Document.

11.6. Comunicarile realizate de catre SENORITA FASHION prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii CONTINUTULUI.

11.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a SITEULUI/CONTINUTULUI si/sau al SENORITA FASHION, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

11.7.1. Accesarea datelor de orice tip ale altui CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;

11.7.2. Alterarea sau modificarea CONTINUTULUI SITEULUI sau oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de catre SENORITA FASHION catre CLIENT;

11.7.3. Afectarea performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza SITEUL;

11.7.4. Accesarea sau divulgarea oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, CONTINUTULUI expediat prin orice mijloc de catre SENORITA FASHION catre CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al CONTINUTULUI.

 

12. Limitare de responsabilitate

12.1. SENORITA FASHION nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui CLIENT care utilizeaza SITEUL sau CONTINUTUL, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii de Utilizare si a Politicilor publicate in cadrul website-ului, cu exceptia situatiilor in are SENORITA FASHION incalca legislatia in vigoare.

12.2. In cazul in care un CLIENT considera ca un CONTINUT expediat prin orice mijloc de catre SENORITA FASHION violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SENORITA FASHION, conform detaliilor de contact, astfel incat aceasta din urma sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

12.3. SENORITA FASHION nu garanteaza UTILIZATORULUI accesul la SITE sau la SERVICIU, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe SITE, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral CONTINUTUL, de a reproduce partial sau integral CONTINUTUL, de a copia, sau de a exploata orice CONTINUT in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice CONTINUT asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SENORITA FASHION.

12.4. SENORITA FASHION nu raspunde de CONTINUTUL, calitatea sau natura altor SITE-uri la care se ajunge prin legaturi din CONTINUT, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele SITE-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

12.5. SENORITA FASHION este exonerat de orice vina in cazul utilizarii SITEULUI si/sau al CONTINUTULUI transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul SITEULUI, e-mail-ului sau al unui angajat al SENORITA FASHION, atunci cand aceasta utilizare a CONTINUTULUI poate sau produce pagube de orice natura UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de CONTINUT.

12.6. SENORITA FASHION nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

12.6.1. SERVICIUL va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;

12.6.2. SERVICIUL va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

12.6.3. Daca este cazul, produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul SITE-ului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI,

12.6.4. WEBSITEUL sau orice SERVICIU aferent oferit in mediul online, va fi lipsit de erori generate de sistemele informatice utilizate de SENORITA FASHION sau de erori de functionare ale retelei de internet ori alte erori de functionare izvorate din relatia contractuala pe care compania o are cu diversi parteneri (funizor de energie electrica, furnizor al retelei de internet, etc.).

12.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii SITEULUI nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre CLIENT si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul SITEULUI.

12.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe SITE si/sau pe pagina de Facebook a Companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de SENORITA FASHION de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe SITE, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale Companiei fiind astfel disponibile pentru vanzare.

 

13. Forta majora si cazul fortuit

13.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

13.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

13.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

13.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contr